Visa webbversion
Nyhetsbrev vecka 25
­
Tillit och nyfikenhet bakom svenska framgångar
Ledarskap Intresset för svenskt ledarskap är stort. I höst startar SSE Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm en utbildning både för svenska ledare som ska jobba utomlands och utländska ledare i Sverige.
­
Tre toppar i kamp om hållbar utmärkelse
Ledarskap Nu har NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv, utsett de tre slutkandidaterna till priset Hållbart Ledarskap 2017.
­
­
Så håller du fokus inför semester
Personlig effektivitet Snart är det semester, men innan det är dags har många en lång rad uppgifter som ska bli klara. Här är fem tips för att hålla fokus.
­
Tre finalister i Svenska Leanpriset
Lean Rullstolar, teknisk service och måltider. Det är tre vitt skilda verksamheter som gått vidare till finalen i Svenska Leanpriset 2017.
­
­
Uppgifterna som hämmar kvinnors karriär
Jämställdhet Kvinnor får i större omfattning anteckna på möten, ordna sommarfesten och ta hand om uppgifter som inte leder till befordran. Det här gör att kvinnor halkar efter i karriären.
­
Professorns råd: Se problemet och turas om
Ledarskap När en chef ber någon utföra en uppgift, är det oftast en kvinna som tillfrågas. Här är professor Lise Vesterlund råd för att använda medarbetarna på bästa sätt
­
­
När är det rätt att lyfta obehagliga frågor på jobbet?
Medarbetarskap När är det rätt att kliva fram på jobbet och säga sanningen? Trots att världen skulle må bra av om alla kunde tala fritt så innebär det alltid en risk att sätta sig upp mot dem som har mer makt. Här är fem frågor att ställa dig innan du tar bladet från munnen.
­
Råd för att skapa en kundfokuserad verksamhet
Läsvärt Kundinsikt, kundvärde och kundupplevelse skapar de glada kunder och framgångsrik verksamhet. Adéle Elmgart och Eva Bloch borrar i ämnet i den nya boken ”Kundfokus – skapa kundvärde och hållbara resultat”.
­
­
­ ­ Vinklat
­
Bra måste ständigt bli bättre
Blogg Ju bättre man blir desto mer krävs för att bli ännu bättre. Därför är det oerhört viktigt att kontinuerligt utveckla den tillgängliga kvalitetskompetensen i verksamheten, skriver Lars Sörqvist i sin blogg.
­
Lediga jobb
­
Senaste nyheterna
­
Annonsera
­
Prenumerera på tidningen
­
Avbeställ nyhetsbrevet
­
Tipsa oss om nyheter
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka här.

© AB Nordreportern 2014
RSS Feed Twitter Linkedin
Kvalitetsmagasinet
090-700 900
info@kvalitetsmagasinet.se
Ansvarig utgivare: Anna Nyström